پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب ۸۶ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۸۶
حجم ۱۵ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی تربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب ۸۶ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

ویتامینها در منابع غذایی گیاهی و حیوانی وجود دارند.

اگر غذای انسان متنوع و ترکیبی از فراورده های گیاهی و حیوانی باشد و طوری تهیه و نگاهداری گردد.که به ترکیبات طبیعی آن ها لطمه و خسارتی وارد نگردد

می تواند تمام یا قسمت عمده ویتامین مورد نیاز اشخاص از طریق غذاها تامین شود.

ویتامینها هر کدام دارای ساختمان شیمیایی ویژه ای هستند و هیچ شباهتی  به یکدیگر ندارند و فقط به دلیل این که تمام آنها به میزان کم برای اعمال حیاتی لازم بوده اند در یک گروه و به نام ویتامین نامیده شده اند.



عناوین اسلایدها


ویتامین ها

نقش ویتامین ها در بدن

تقسیم بندی ویتامینها

ویتامین محلول در چربی

ویتامین A (رتینول)

نقش ویتامین A  در بدن

منبع غذایی ویتامین A

مسمومیت ویتامین A

ویتامین D

نقش ویتامین Dدر بدن

کمبود ویتامین D

منابع غذایی ویتامین D

ویتامین K

نقش ویتامین K در بدن

منابع غذایی ویتامین K

ویتامین E

نقش ویتامین E  در بدن

ویتامین های محلول درآب

ویتامینC

منابع غذایی ویتامینc

ویتامین های گروه B

ویتامین تیامین یا B1

ویتامین B2 یا ریبوفلاوین

ویتامین P.P (نیاسین)

ویتامین B6 (پیریدوکسین )

ویتامین B12(سیانوکوبالامین)

اسید فولیک(فولات)

بیوتین



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *