پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۴۰
حجم ۳ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی تربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای






بخشی از متن :

 

کربو هیدرات ها از کربن هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند. 

این مواد در بدن انسان و حیوانات درعضلات و کبد ذخیره می شود.

درگیاهان بخشی ازاین مواد به مصرف ساختمان قسمت های نگهدارنده (قسمت فیبری وچوبی ) گیاه می رسد بخشی دیگر برای رشد گیاه صرف می شود و بقیه به صورت ذخیره غذایی مانند نشاسته یا قند در گیاه باقی می ماند.

 

 

عناوین اسلایدها


کربوهیدرات ها

طبقه بندی کربوهیدرات ها

قند های ساده

گلوکز یا قند خون

تصویر گلوکز یا قند خون

فروکتوز یا قند میوه

گالاکتوز یا قند مغز

دی ساکارید

ساکارز یا قند نیشکر                      

لاکتوز یا قند شیر

مالتوز یا قند سمنو                        

قندهای مرکب(پلی ساکاریدها)

نشاسته

گلیکوژن یا نشاسته حیوانی

فیبر غذایی

نقش کربوهیدرات ها در بدن

تامین انرژی

تامین قندخون

دفع مواد زاید

ذخیره انرژی

میزان نیاز روازنه

اختلال در تعادل کربوهیدرات ها

منابع غذایی



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *